Meniu

Politica de retur

Va rugam sa cititi si sa luati la cunostinta aceasta politica inainte de efectuarea comenzii!

Returul oricarui produs se va efectua in aceleasi conditii decente in care ati primit coletul cu produsul (nu deteriorat, nu folosit etc). Produsele demontate se vor verifica inainte de a fi montate, in cazul in care  se observa defecte sau imperfectiuni cu care nu sunteti de acord, produsul se va reclama lui SC King Invest Automotive SRL. Noi va vom informa daca produsul sau piesa deteriorata mai este disponibil/a si va putem trimte acelasi produs/piesa. In cazul in care produsul este disponibil si nu poate fi inlocuit, va rugam sa ne trimiteti produsul inapoi, iar suma platita va fi returnata in termen de maxim 7 zile lucratoare. Costurile de transport dus-intors vor fi suportate de CLIENT indiferent daca produsul a ajuns defect, deteriorat din cauza transportului sau alte motive independente de furnizor. 

SC King Invest Automotive SRL se obliga sa verifice produsul de defecte si imperfectiuni inainte de a confirma comanda clientului. Acestea vor fi comunicate clientului, doar in cazul in care clientul le accepta, comanda va fi procesata. SC King Invest Automotive SRL  se obliga sa impacheteze produsul corespunzator. SC King Invest Automotive SRL nu raspunde de nici o deteriorare a produsului din timpul transportului.

Renuntarea la produs este posibila in termen de 14 zile!

In cazul in care cumparatorul realizeaza ca produsul achizitionat nu este ceea ce si-a dorit, acesta are posibilitatea de a returna produsul respectiv, optand pentru una din variante:

  1. returnarea banilor in contul bancar personal
  2. inlocuirea produsului cu un altul (in limita stocului disponibil la momentul primirii de catre magazin a coletului), contravaloarea acestuia fiind reglata in functie de caz.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice!

Cumparatorul are dreptul la retur, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului urmand una dintre cele 2 proceduri, in functie de felul in care s-a inregistrat.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile – daca e cazul, cu etichetele si prospectele intacte, fara semne de folosire si documentele-factura fiscala in original in scopul stornarii acesteia-care l-au insotit) si returnat prin curier la SC King Invest Automotive SRL.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 7 zile lucratoare de la primirea returului. Costul transportului retur va fi suportat de catre cumparator. In cazul unui retur acceptat, clientul poate opta pentru achizitionarea altui produs, cu plata diferentei sau pentru rambursarea contravalorii produsului in contul bancar.

Taxele de transport TUR-RETUR revin in sarcina clientului. Exceptie fac doar cazurile in care SC King Invest Automotive SRL a trimis un produs cu piese sau accesorii lipsa, in acest caz SC King Invest Automotive SRL va suporta cheltuielile de transport pentru ca piesa sau bucata lipsa sa fie trimisa catre client. In cazul in care clientul nu doreste ca piesa lipsa sa fie trimisa si doreste sa returneze produsul, costurile de transport sunt suportate de catre CLIENT.

ATENTIE! Politica pentru colete refuzate dupa livrare

In cazul refuzarii coletului dupa ce s-a efectuat comanda de catre client,  acesta se obliga sa achite ca daune si despagubiri, interese in valoarea costului pentru transportul tur-retur. In cazul contrar se aplica clauzele legilor comertului electronic Legea 51/2003, Legea 365/2002 si OUG 174/2008.

NU primim retururi prin Posta Romana! Produsul de returnat poate fi trimis prin orice firma de curierat, costul transportului fiind suportat de catre client!

SC King Invest Automotive SRL isi rezerva drepturile de a refuza retururile expediate sau comunicate dupa limita perioadei de returnare sau articolele care nu se afla in aceeasi stare in care au fost primite.

Clientul isi asuma toata raspunderea in mometul confirmarii si trimiterii comenzii ca, daca decide in orice moment dupa finalizarea comenzii sa refuze primirea acestuia si transportul a fost efectuat, va suporta cheltuielile de transport. Diferenta de plata va fi exact diferenta intre factura fiscala initiala si factura de stornare ulterior emisa.

SC King Invest Automotive SRL se obliga sa expedieze produsele prin intermediul curieratului usa-in-usa catre cumparator la adresa mentionata de acesta in momentul plasarii comenzii. Pretul transportului prin curierat depinde de greutatea coletului si de destinatia acestuia, din acest motiv pretul transportului poate fi comunicat doar dupa plasarea comenzii. In cazul in care, imediat dupa plasarea comenzii, cumparatorul nu mai doreste achizitionarea produselor, este obligat la suportarea cheltuielior de transport (pana la adresa acestuia si retur la SC King Invest Automotive SRL, str. Gheorghe Sincai, nr. 12, Alba Iulia). De asemenea , obligatia la plata cheltuielior de transport intervine in cazul in care adresa mentionata de cumparator ca destinatie a comenzii este gresita sau daca se face dovada ca a fost avizat de compania de transport sa ridice/sa primeasca coletul si nu a facut acest lucru. Nu suntem raspunzatori de serviciile curieratului, in cazul in care produsul nu este livrat pana in fata usii imobilului. Pentru astfel de reclamatii va rugam sa contactati firma de curierat.

Am luat la cunostinta,                                  SC King Invest Automotive SRL

Client

0
Coş de cumpărături